Groep 3

Zoals u waarschijnlijk weet gebruiken wij op de Borgloschool de website en de app van Klasbord. Met Klasbord blijft u op de hoogte van het nieuws uit de groep van uw zoon of dochter en deelt de leerkracht regelmatig nieuwsberichten, foto's en soms video's.
Wilt u toegang tot Klasbord vraag dan de leerkracht van uw kind om een inlogcode.

Studiedag
Op vrijdag 24 november zijn alle kinderen vrij vanwege een studiedag.

Thema ochtend zindelijkheid
De Borgloschool organiseert een thema-ochtend waarbij de jeugdverpleegkundige vanuit de GGD aan zal sluiten. Is uw kind nog niet zindelijk? Heeft u vragen over hoe u zindelijkheidstraining het beste kunt aanpakken of wilt u gewoon even sparren over dit onderwerp? Lees dan verder!

Schoolgids 23-24
De nieuwe schoolgids voor schooljaar 2023-2024 staat nu op de website. Deze is te vinden in het menu Onze school/Schoolgids.