Ouderraad

De ouderraad (OR) heeft als doel het ondersteunen van het team bij allerlei activiteiten, waarbij vaak ook andere ouders gevraagd worden om te helpen. De ouderraad helpt bijvoorbeeld bij het (mede) organiseren van vieringen zoals voorleesontbijt, paasontbijt en evenementen voor leerlingen en ouders. De OR houd zich tevens bezig met het beheren van de financiën van het schoolfonds en het schoolreisgeld. De inning van het schoolgeld gebeurt door de OR twee keer per jaar. De OR vergadert vijf keer per jaar. Via de nieuwsbrief worden ouders op de hoogte gehouden en wordt er om hulp gevraagd voor activiteiten zoals het versieren van de gangen voor Sinterklaas, Kerst en Pasen, hulp bij het organiseren van de kerstmarkt ( eens in de 2 jaar) etc. Namens de school zit er altijd één personeelslid in de ouderraad.

Leden van de Ouderraad 2018-2019

Vivian Kartal                                    Voorzitter
Thijs Hendriks                                 Penningmeester
Roelien van de Molen                     Lid
Anne-Marie van Garderen              Lid
Linda Pruisscher                            Lid
Karin Alberts                                   Lid
Tamara van Ginkel                          Lid
Arina Smies                                     Lid
Michelle Middendorp                      Lid
Hetty Koerkamp                              Lid

O.R. vergaderingen

Alle vergaderingen zijn  openbaar, dus u bent van harte welkom om een vergadering bij te wonen. Alle vergaderingen beginnen om 19.30 uur en vinden plaats op school. Bent u nieuwsgierig geworden naar het werk van de OR of wilt u misschien zelf iets doen binnen school? Dan kunt u contact opnemen met één van de leden van de OR of via de mail bij or@borgloschool.nl.

School Ondersteunings Profiel
De nieuwste versie van het SOP (School Ondersteunings Profiel) is nu in te zien via de website.

Naschools sport aanbod 2020-2021
Mieke Tip verzorgt op de Borgloschool naschools sporten. Tijdens de naschoolse sportles komen er allerlei verschillende sporten aan bod; verenigingssporten, trendsporten en groepsspellen!

Schoolfruit
Ook dit jaar krijgen de kinderen van de Borgloschool weer schoolfruit.