Ouderraad

De ouderraad (OR) heeft als doel het ondersteunen van het team bij allerlei activiteiten, waarbij vaak ook andere ouders gevraagd worden om te helpen. De ouderraad helpt bijvoorbeeld bij het (mede) organiseren van vieringen zoals voorleesontbijt, paasontbijt en evenementen voor leerlingen en ouders. De OR houd zich tevens bezig met het beheren van de financiën van het schoolfonds en het schoolreisgeld. De inning van het schoolgeld gebeurt door de OR twee keer per jaar. De OR vergadert vijf keer per jaar. Via de nieuwsbrief worden ouders op de hoogte gehouden en wordt er om hulp gevraagd voor activiteiten zoals het versieren van de gangen voor Sinterklaas, Kerst en Pasen, hulp bij het organiseren van de kerstmarkt ( eens in de 2 jaar) etc. Namens de school zit er altijd één personeelslid in de ouderraad.

Leden van de Ouderraad 2017 -2018

Martijn Auping                                                       Voorzitter
Thera Roeterdink                                                   Penningmeester
Petra Ellenbroek                                                    Lid
Carolien Bruinsma                                                 Lid
Annemarie van Garderen                                      Lid
Nora                                                                         Lid
Jolanda                                                                   Lid

Thijs Hendriks                                                        Lid
Wil Schrijver                                                           Namens het team

O.R. vergaderingen

Alle vergaderingen zijn  openbaar, dus u bent van harte welkom om een vergadering bij te wonen. Alle vergaderingen beginnen om 19.30 uur en vinden plaats op school. Bent u nieuwsgierig geworden naar het werk van de OR of wilt u misschien zelf iets doen binnen school? Dan kunt u contact opnemen met één van de leden van de OR of via de mail bij ouderraad@borgloschool.nl.

Kalender 2017-2018
De nieuwe ouderkalender voor schooljaar 2017-2018 staat nu online.