Ouderraad

De ouderraad (OR) heeft als doel het ondersteunen van het team bij allerlei activiteiten, waarbij vaak ook andere ouders gevraagd worden om te helpen. De ouderraad helpt bijvoorbeeld bij het (mede) organiseren van vieringen zoals voorleesontbijt, paasontbijt en evenementen voor leerlingen en ouders. De OR houd zich tevens bezig met het beheren van de financiën van het schoolfonds en het schoolreisgeld. De inning van het schoolgeld gebeurt door de OR twee keer per jaar. De OR vergadert vijf keer per jaar. Via de nieuwsbrief worden ouders op de hoogte gehouden en wordt er om hulp gevraagd voor activiteiten zoals het versieren van de gangen voor Sinterklaas, Kerst en Pasen, hulp bij het organiseren van de kerstmarkt ( eens in de 2 jaar) etc. Namens de school zit er altijd één personeelslid in de ouderraad.

Leden van de Ouderraad 2018-2019

Martijn Auping                                 Voorzitter
Thera Roeterdink                             Penningmeester
Petra Ellenbroek                              Lid
Carolien Bruinsma                          Lid
Annemarie van Garderen               Lid
Nora                                                  Lid
Thijs Hendriks                                 Lid
Arina Smies                                     Lid

Hetty Koerkamp                              Lid

O.R. vergaderingen

Alle vergaderingen zijn  openbaar, dus u bent van harte welkom om een vergadering bij te wonen. Alle vergaderingen beginnen om 19.30 uur en vinden plaats op school. Bent u nieuwsgierig geworden naar het werk van de OR of wilt u misschien zelf iets doen binnen school? Dan kunt u contact opnemen met één van de leden van de OR of via de mail bij or@borgloschool.nl.

Kinderen van openbare scholen in Deventer geven advies over lessen
Wat moet op alle openbare scholen in Deventer verbeteren in de komende paar jaar? Aan wie kun je dat beter vragen dan aan kinderen, vindt Openbaar Primair Onderwijs Deventer (OPOD).  Een van de gevraagde kinderen weten het antwoord om alle adviezen uit te kunnen voeren: ‘melioene euroos voor de school!’

Niels, stagiaire bij KindCentrum Borgele wint de Witte Blomprijs
Niels loopt stage bij KindCentrum Borgele op de Borgloschool bij de kleuters en zet zich daarnaast in als vrijwilliger. Deze inzet mag gewaardeerd worden en en hij wint hiermee de titel ‘Vrijwilliger van het jaar’! Wij zijn trots dat Niels bij ons stage loopt en feliciteren hem met deze mooie titel. Lees hier het artikel.