Ouderraad

De ouderraad (OR) heeft als doel het ondersteunen van het team bij allerlei activiteiten, waarbij vaak ook andere ouders gevraagd worden om te helpen. De ouderraad helpt bijvoorbeeld bij het (mede) organiseren van vieringen zoals voorleesontbijt, paasontbijt en evenementen voor leerlingen en ouders. De OR houd zich tevens bezig met het beheren van de financiën van het schoolfonds en het schoolreisgeld. De inning van het schoolgeld gebeurt door de OR twee keer per jaar. De OR vergadert vijf keer per jaar. Via de nieuwsbrief worden ouders op de hoogte gehouden en wordt er om hulp gevraagd voor activiteiten zoals het versieren van de gangen voor Sinterklaas, Kerst en Pasen, hulp bij het organiseren van de kerstmarkt ( eens in de 2 jaar) etc. Namens de school zit er altijd één personeelslid in de ouderraad.

Leden van de Ouderraad 2018-2019

Martijn Auping                                 Voorzitter
Thera Roeterdink                             Penningmeester
Petra Ellenbroek                              Lid
Carolien Bruinsma                          Lid
Annemarie van Garderen               Lid
Nora                                                  Lid
Thijs Hendriks                                 Lid
Arina Smies                                     Lid

Hetty Koerkamp                              Lid

O.R. vergaderingen

Alle vergaderingen zijn  openbaar, dus u bent van harte welkom om een vergadering bij te wonen. Alle vergaderingen beginnen om 19.30 uur en vinden plaats op school. Bent u nieuwsgierig geworden naar het werk van de OR of wilt u misschien zelf iets doen binnen school? Dan kunt u contact opnemen met één van de leden van de OR of via de mail bij or@borgloschool.nl.

IJsselloop
Op zondag 14 april vond de 14e editie van de IJsselloop plaats. Vanuit KindCentrum Borgele liepen diverse kinderen mee.

Koninsspelen 2019
Op vrijdag 12 april j.l. zijn op Kindcentrum Borgele de Koningsspelen gevierd.

Info-avond Kindcentrum Borgele
6 februari 2019 Informatie-avond KindCentrum