Wetenschap en Techniek

KWTO
Onze school heeft subsidie gekregen van KWTO, Kenniscentrum Wetenschap & Technologie Oost. KWTO stimuleert scholen aan de slag te gaan met wetenschap en techniek. Op de Borgloschool zijn we daar al mee bezig o.a. door het "techniekcircuit" iedere dinsdagmiddag en deelname aan de techniekdagen. Onderzoekend en ontwerpend leren staat hierbij centraal. Dankzij KWTO kunnen we ons hierin verder ontwikkelen.

Lees hier meer...

Kalender 2017-2018
De nieuwe ouderkalender voor schooljaar 2017-2018 staat nu online.