Passend onderwijs

Wat is het SOP?

In het SOP staat beschreven welke ondersteuning een school te bieden heeft en welke ondersteuning ouders dus van elke school kunnen verwachten. Waar is de school goed in en op welke onderdelen is de school in ontwikkeling. Over welke deskundigen beschikt de school. Welke ondersteuningsoverleggen vinden op school plaats. Op deze vragen geeft het SOP antwoord.

Via onderstaande link kunt u het School Ondersteuningsprofiel van de Borgloschool downloaden.

School Ondersteuningsprofiel

Voor het lezen van het School Ondersteuningsprofiel heeft u het programma Acrobat Reader nodig.
Deze kunt u hier gratis downloaden.

School Ondersteunings Profiel
De nieuwste versie van het SOP (School Ondersteunings Profiel) is nu in te zien via de website.

Naschools sport aanbod 2020-2021
Mieke Tip verzorgt op de Borgloschool naschools sporten. Tijdens de naschoolse sportles komen er allerlei verschillende sporten aan bod; verenigingssporten, trendsporten en groepsspellen!

Schoolfruit
Ook dit jaar krijgen de kinderen van de Borgloschool weer schoolfruit.