Passend onderwijs

Wat is het SOP?

In het SOP staat beschreven welke ondersteuning een school te bieden heeft en welke ondersteuning ouders dus van elke school kunnen verwachten. Waar is de school goed in en op welke onderdelen is de school in ontwikkeling. Over welke deskundigen beschikt de school. Welke ondersteuningsoverleggen vinden op school plaats. Op deze vragen geeft het SOP antwoord.

Via onderstaande link kunt u het School Ondersteuningsprofiel van de Borgloschool downloaden.

School Ondersteuningsprofiel

Voor het lezen van het School Ondersteuningsprofiel heeft u het programma Acrobat Reader nodig.
Deze kunt u hier gratis downloaden.

Kalender 2017-2018
De nieuwe ouderkalender voor schooljaar 2017-2018 staat nu online.