Passend onderwijs

Wat is het SOP?

In het SOP staat beschreven welke ondersteuning een school te bieden heeft en welke ondersteuning ouders dus van elke school kunnen verwachten. Waar is de school goed in en op welke onderdelen is de school in ontwikkeling. Over welke deskundigen beschikt de school. Welke ondersteuningsoverleggen vinden op school plaats. Op deze vragen geeft het SOP antwoord.

Via onderstaande link kunt u het School Ondersteuningsprofiel van de Borgloschool downloaden.

School Ondersteuningsprofiel

Voor het lezen van het School Ondersteuningsprofiel heeft u het programma Acrobat Reader nodig.
Deze kunt u hier gratis downloaden.

Kinderen van openbare scholen in Deventer geven advies over lessen
Wat moet op alle openbare scholen in Deventer verbeteren in de komende paar jaar? Aan wie kun je dat beter vragen dan aan kinderen, vindt Openbaar Primair Onderwijs Deventer (OPOD).  Een van de gevraagde kinderen weten het antwoord om alle adviezen uit te kunnen voeren: ‘melioene euroos voor de school!’

Niels, stagiaire bij KindCentrum Borgele wint de Witte Blomprijs
Niels loopt stage bij KindCentrum Borgele op de Borgloschool bij de kleuters en zet zich daarnaast in als vrijwilliger. Deze inzet mag gewaardeerd worden en en hij wint hiermee de titel ‘Vrijwilliger van het jaar’! Wij zijn trots dat Niels bij ons stage loopt en feliciteren hem met deze mooie titel. Lees hier het artikel.