Schoolfruit

Ook dit jaar krijgen de kinderen van de Borgloschool weer schoolfruit. Dit jaar hebben we echter de mogelijkheid om de schoolfruit periode uit te breiden van af week 38 (14-18 september) t/m de zomervakantie. krijgen uw kinderen op school gratis drie porties groente en fruit per week.
De Borgloschool doet namelijk mee aan EU-Schoolfruit! Ook zijn er lessen over fruit, groente en gezonde voeding.

Schoolfruit wordt gefinancieerd middels subsidie en sponsering van derden, in samenwerking met Fruitvriendjes. Wel vragen de Fruitvriendjes een inspanning voor een aantal activiteiten waarmee kinderen geld in kunnen zamelen voor schoolfruit. De acties zijn allemaal eenvoudig te combineren met bestaande activiteiten of lessen op school. Ze stimuleren kinderen te bewegen, na te denken over afval en vooral plezier te hebben!

Welke acties de Borgloschool gaat organiseren is nu nog niet bekend.

Meer informatie over schoolfruit vindt u op:

www.euschoolfruit.nl

Naschools sport aanbod 2020-2021
Mieke Tip verzorgt op de Borgloschool naschools sporten. Tijdens de naschoolse sportles komen er allerlei verschillende sporten aan bod; verenigingssporten, trendsporten en groepsspellen!

Schoolfruit
Ook dit jaar krijgen de kinderen van de Borgloschool weer schoolfruit.