De school voor je leven

Dat is onze school, de Borgloschool

logo

Info-avond Kindcentrum Borgele

Info-avond Kindcentrum Borgele


Gisteravond was alweer de tweede informatieavond dit schooljaar van het hele KindCentrum. Een vijftigtal mensen werd ontvangen in de grote hal met een kopje thee of koffie, een welkomstwoord van Huub en daarna de keuze om diverse workshops te volgen. 
Zo waren er presentaties over logopedie, fysiotherapie, en spel. Maike, de spelbegeleidster, liet ons spelen en vertelde daarbij wat spel met ons (en onze kinderen) kan doen. Hoe een simpele bal een middel kan zijn om contact te maken met de ander. 
Daarnaast was de mogelijkheid om het Autisme Belevings Circuit te volgen. Als collega’s hebben we dit circuit ook al eens doorlopen. Heel leerzaam en herkenbaar. 
In een sfeer van betrokkenheid hebben de ouders op een informele manier vragen kunnen stellen en is er kennis uitgewisseld. 

Nieuws

video

Info-avond Kindcentrum Borgele
6 februari 2019 Informatie-avond KindCentrum

Nieuws

video

2019

Nieuws

video

Kinderen van openbare scholen in Deventer geven advies over lessen
Wat moet op alle openbare scholen in Deventer verbeteren in de komende paar jaar? Aan wie kun je dat beter vragen dan aan kinderen, vindt Openbaar Primair Onderwijs Deventer (OPOD).  Een van de gevraagde kinderen weten het antwoord om alle adviezen uit te kunnen voeren: ‘melioene euroos voor de school!’

folder