De school voor je leven

Dat is onze school, de Borgloschool

logo

Info-avond Kindcentrum Borgele

Info-avond Kindcentrum Borgele


Gisteravond was alweer de tweede informatieavond dit schooljaar van het hele KindCentrum. Een vijftigtal mensen werd ontvangen in de grote hal met een kopje thee of koffie, een welkomstwoord van Huub en daarna de keuze om diverse workshops te volgen. 
Zo waren er presentaties over logopedie, fysiotherapie, en spel. Maike, de spelbegeleidster, liet ons spelen en vertelde daarbij wat spel met ons (en onze kinderen) kan doen. Hoe een simpele bal een middel kan zijn om contact te maken met de ander. 
Daarnaast was de mogelijkheid om het Autisme Belevings Circuit te volgen. Als collega’s hebben we dit circuit ook al eens doorlopen. Heel leerzaam en herkenbaar. 
In een sfeer van betrokkenheid hebben de ouders op een informele manier vragen kunnen stellen en is er kennis uitgewisseld. 

Nieuws

video

Studiedag
Op vrijdag 24 november zijn alle kinderen vrij vanwege een studiedag.

Nieuws

video

Thema ochtend zindelijkheid
De Borgloschool organiseert een thema-ochtend waarbij de jeugdverpleegkundige vanuit de GGD aan zal sluiten. Is uw kind nog niet zindelijk? Heeft u vragen over hoe u zindelijkheidstraining het beste kunt aanpakken of wilt u gewoon even sparren over dit onderwerp? Lees dan verder!

Nieuws

video

Schoolgids 23-24
De nieuwe schoolgids voor schooljaar 2023-2024 staat nu op de website. Deze is te vinden in het menu Onze school/Schoolgids.