IJsselloop

Op zondag 14 april j.l. hebben namens KindCentrum Borgele negen leerlingen van De Linde meegelopen met de jaarlijkse IJsselloop. Dicky, Merijn, Dylano, Roos, Daniël, Chaya, Zyva, Arda (allen SO) en Swen (VSO) hebben 1, 2 of 5 km gelopen.  Alle leerlingen hebben goed hun best gedaan en "hun" afstand uitgelopen.

Ook vanuit de Borgloschool deden veel leerlingen mee! Alle leerlingen kwamen de volgende dag trots met hun medaille op school. We feliciteren iedereen met hun prestatie!

Erg leuk was dat we super trots liepen in onze "nieuwe" sportshirts met het logo van KindCentrum Borgele. Ook liepen een aantal ouders en collega’s mee. Allemaal goed gedaan en we hopen volgend jaar op nog meer aanmeldingen. Wij zijn trots op jullie!!

IJsselloop
Op zondag 14 april vond de 14e editie van de IJsselloop plaats. Vanuit KindCentrum Borgele liepen diverse kinderen mee.

Koninsspelen 2019
Op vrijdag 12 april j.l. zijn op Kindcentrum Borgele de Koningsspelen gevierd.

Info-avond Kindcentrum Borgele
6 februari 2019 Informatie-avond KindCentrum