Kinderopvang Partou

Wie zijn wij?

Partou biedt kinderopvang op zo’n 350 vestigingen in een groot deel van Nederland, in alle soorten en maten: dagopvang, buitenschoolse opvang en gastouderopvang.
Persoonlijke aandacht en plezier staan voorop. Met verrassende activiteiten inspireren we de kinderen, zodat ze spelenderwijs de wereld leren ontdekken. In het KindCentrum Borgele bieden wij 3 soorten opvang aan:
* Peuteropvang
* Dagopvang
* BSO

Bent u geïnteresseerd in 1 van deze opvang vormen? Bezoek dan onze website www.partou.nl/groenewold of neem contact op met vestigingsmanager Lisa Henzel op 06-30227995.

Kalender 2017-2018
De nieuwe ouderkalender voor schooljaar 2017-2018 staat nu online.