Kinderopvang Partou

Wie zijn wij?

Partou biedt kinderopvang op zo’n 350 vestigingen in een groot deel van Nederland, in alle soorten en maten: dagopvang, buitenschoolse opvang en gastouderopvang.
Persoonlijke aandacht en plezier staan voorop. Met verrassende activiteiten inspireren we de kinderen, zodat ze spelenderwijs de wereld leren ontdekken. In het KindCentrum Borgele bieden wij 3 soorten opvang aan:
* Peuteropvang
* Dagopvang
* BSO

Bent u geïnteresseerd in 1 van deze opvang vormen? Bezoek dan onze website www.partou.nl/groenewold of neem contact op met vestigingsmanager Laura Auping op 06-27 85 65 66.

Info-avond Kindcentrum Borgele
6 februari 2019 Informatie-avond KindCentrum

Kinderen van openbare scholen in Deventer geven advies over lessen
Wat moet op alle openbare scholen in Deventer verbeteren in de komende paar jaar? Aan wie kun je dat beter vragen dan aan kinderen, vindt Openbaar Primair Onderwijs Deventer (OPOD).  Een van de gevraagde kinderen weten het antwoord om alle adviezen uit te kunnen voeren: ‘melioene euroos voor de school!’