Kinderopvang Partou

Wie zijn wij?

Partou biedt kinderopvang op zo’n 350 vestigingen in een groot deel van Nederland, in alle soorten en maten: dagopvang, buitenschoolse opvang en gastouderopvang.
Persoonlijke aandacht en plezier staan voorop. Met verrassende activiteiten inspireren we de kinderen, zodat ze spelenderwijs de wereld leren ontdekken. In het KindCentrum Borgele bieden wij 3 soorten opvang aan:
* Peuteropvang
* Dagopvang
* BSO

Bent u geïnteresseerd in 1 van deze opvang vormen? Bezoek dan onze website www.partou.nl/groenewold of neem contact op met vestigingsmanager Laura Auping op 06-27 85 65 66.

Nieuwe schoolgids 2021-2022
De nieuwe schoolgids voor schooljaar 2021-2022 staat nu op de website. Deze is te vinden in het menu Onze school/Schoolgids.

School Ondersteunings Profiel
De nieuwste versie van het SOP (School Ondersteunings Profiel) is nu in te zien via de website.

Naschools sport aanbod 2020-2021
Mieke Tip verzorgt op de Borgloschool naschools sporten. Tijdens de naschoolse sportles komen er allerlei verschillende sporten aan bod; verenigingssporten, trendsporten en groepsspellen!