Groep 6

Zoals u waarschijnlijk weet gebruiken wij op de Borgloschool de website en de app van Klasbord. Met Klasbord blijft u op de hoogte van het nieuws uit de groep van uw zoon of dochter en deelt de leerkracht regelmatig nieuwsberichten, foto's en soms video's.
Wilt u toegang tot Klasbord vraag dan de leerkracht van uw kind om een inlogcode.

Log hier in om de agenda van groep 6 te bekijken.

Nieuwe schoolgids 2021-2022
De nieuwe schoolgids voor schooljaar 2021-2022 staat nu op de website. Deze is te vinden in het menu Onze school/Schoolgids.

School Ondersteunings Profiel
De nieuwste versie van het SOP (School Ondersteunings Profiel) is nu in te zien via de website.

Naschools sport aanbod 2020-2021
Mieke Tip verzorgt op de Borgloschool naschools sporten. Tijdens de naschoolse sportles komen er allerlei verschillende sporten aan bod; verenigingssporten, trendsporten en groepsspellen!