Groep 1/2 b

U bent van harte weIkom om in de klas te komen voorlezen. Het voorlezen mag aan uw eigen kind of aan een klein groepje kinderen. Het is tenslotte leuk als aan alle kinderen wordt voorgelezen. Als ouders kunt u dan ook even meekijken in de klas. Voor kinderen erg belangrijk en fijn te ervaren dat papa en/of mama ook even bij hen in de klas komt kijken. Wanneer de voorleesmomenten zijn wordt aangegeven in de nieuwsbrief.

Oppas of opa’s en oma’s zijn natuurlijk ook welkom!!!

Kalender 2017-2018
De nieuwe ouderkalender voor schooljaar 2017-2018 staat nu online.