Groep 1/2 a

Zoals u waarschijnlijk weet gebruiken wij op de Borgloschool de website en de app van Klasbord. Met Klasbord blijft u op de hoogte van het nieuws uit de groep van uw zoon of dochter en deelt de leerkracht regelmatig nieuwsberichten, foto's en soms video's.
Wilt u toegang tot Klasbord vraag dan de leerkracht van uw kind om een inlogcode.

U bent van harte weIkom om in de klas te komen voorlezen. Het voorlezen mag aan uw eigen kind of aan een klein groepje kinderen. Het is tenslotte leuk als aan alle kinderen wordt voorgelezen. Als ouders kunt u dan ook even meekijken in de klas. Voor kinderen erg belangrijk en fijn te ervaren dat papa en/of mama ook even bij hen in de klas komt kijken. Wanneer de voorleesmomenten zijn wordt aangegeven in de nieuwsbrief.

Oppas of opa’s en oma’s zijn natuurlijk ook welkom!!!

School Ondersteunings Profiel
De nieuwste versie van het SOP (School Ondersteunings Profiel) is nu in te zien via de website.

Naschools sport aanbod 2020-2021
Mieke Tip verzorgt op de Borgloschool naschools sporten. Tijdens de naschoolse sportles komen er allerlei verschillende sporten aan bod; verenigingssporten, trendsporten en groepsspellen!

Schoolfruit
Ook dit jaar krijgen de kinderen van de Borgloschool weer schoolfruit.