Groep 1/2 a

U bent van harte weIkom om in de klas te komen voorlezen. Het voorlezen mag aan uw eigen kind of aan een klein groepje kinderen. Het is tenslotte leuk als aan alle kinderen wordt voorgelezen. Als ouders kunt u dan ook even meekijken in de klas. Voor kinderen erg belangrijk en fijn te ervaren dat papa en/of mama ook even bij hen in de klas komt kijken. Wanneer de voorleesmomenten zijn wordt aangegeven in de nieuwsbrief.

Oppas of opa’s en oma’s zijn natuurlijk ook welkom!!!

Kinderen van openbare scholen in Deventer geven advies over lessen
Wat moet op alle openbare scholen in Deventer verbeteren in de komende paar jaar? Aan wie kun je dat beter vragen dan aan kinderen, vindt Openbaar Primair Onderwijs Deventer (OPOD).  Een van de gevraagde kinderen weten het antwoord om alle adviezen uit te kunnen voeren: ‘melioene euroos voor de school!’

Niels, stagiaire bij KindCentrum Borgele wint de Witte Blomprijs
Niels loopt stage bij KindCentrum Borgele op de Borgloschool bij de kleuters en zet zich daarnaast in als vrijwilliger. Deze inzet mag gewaardeerd worden en en hij wint hiermee de titel ‘Vrijwilliger van het jaar’! Wij zijn trots dat Niels bij ons stage loopt en feliciteren hem met deze mooie titel. Lees hier het artikel.